(VIDEO) Jeste li spremni za novu sezonu popularne serije \’La Casa de Papel\’?

Konačno objavljen datum izlaska novih epizoda serije! Pomalo smo zaboravili da su upravo Španjolci pravi majstori drame i neočekivanih zapleta te da nije zapravo veliko iznenađenje da njihove serije obaraju baš sve rekorde gledanosti. Pravi primjer toga je i serija \’La Casa de Papel\’, koja ujedno nosi status i najpopularnije serije na stranom jeziku.

Za slučaj da spadate u skupinu rijetkih koji nisu još pogledali seriju, njena radnja prati inteligentnog Profesora koji okuplja grupu kriminalaca te zajedno izvode najveću pljačku u historiji.

\"\"

Također likovi ove serije toliko su sjajno osmišljeni, da uprkos tome što su zapravo svi negativci, teško da nećete biti na njihovoj strani u ovoj priči. Posljednja sezona završila je vrlo napeto, stoga su se novi nastavci željno iščekivali, no sudeći po teaseru koji je upravo objavljen, čekanju konačno dolazi kraj jer Money Heist Part Five, Volume 1 na Netflix dolazi 3. septembra, dok će Volume 2 biti objavljen 3. decembra.

U ovoj posljednjoj sezoni serija će biti objavljena u dva dijela, po pet epizoda, pa smo sigurni da napetosti neće nedostajati!