Vjenčanje: Veo kao neizostavan detalj buduće mlade…

Tokom svoje historije on se produžavao, skraćivao, nestajao samo da bi se ponovo pojavio još interesantniji i ukrašeniji na ljepši način. Buduće mlade biraju izgled svog vela u skladu sa stilom, temom i mjestom održavanja vjenčanja.

I mada još uvijek većina djevojaka koje se drže tradicionalnih načina oblačenja i uljepšavanja povodom vjenčanja bira veo koji im pada preko očiju do sredine grudi, ima i onih koje su se apsolutno zaljubile u pojam mini vela.

\"\"\"\"\"\"

Ovakav veo karaktrističan je za mlade prefinjenijeg ukusa, kao i one koje preferiraju vintage teme za vjenčanje. Kako bi vas inspirisali da za svoje vjenčanje odaberete možda baš mini veo, sakupili smo u našoj galeriji pregršt predivnih primjera koji prikazuju ljepotu i jedinstvanost koja se skriva iza mini vela.

\"\" \"\" \"\" \"\"

Suština ovakvih detalja za kosu buduće mlade je u njihovoj jednostavnosti. Bilo da je u pitanju mrežica, til ili čipka fokus je na postizanju savršenog utiska uz vrlo malo materijala i detalja. Biseri su glavni detalji ove priče koji dodaju interes svakom velu. On na vašoj kosi može biti postavljen zahvaljujući mašni, traki za kosu, rajfu ili direktno zakačen šnalama ili češljićima.