U Stradivariusu od sada možete kupiti i društvene igre!

Osim što nas zabavljaju, društvene igre su i sjajna prilika da provedemo nešto kvalitetnije vrijeme sa svojim najmilijima, zato ih se svakako isplati imati nadohvat ruke!

Sve češće popularni brendovi postaju mjesto na kojem ne nalazimo samo prekrasne modne komade s kojima želimo osvježiti svoju postojeću garderobu, već i adresa na kojoj možemo pronaći sjajne dodatke za dom. Stradivarius je jedan od brendova u kojeg najčešće zavirujemo kada je home sekcija u pitanju, a osim preslatkih detalja za enterijer, rokovnika zbog kojih smo postali mrvicu organizovaniji i staklenih boca koje nas redovno podsjećaju da moramo paziti na hidrataciju, ovaj brend omiljena je adresa i kada treba obnoviti kolekciju društvenih igara.

\"\"

Osim što ćete pronaći neke vječno omiljene klasike, poput šaha koji je trenutno jako popularan zahvaljujući seriji \’The Queen\’s Gambit\’, u kolekciji možete pronaći i popularnu igru Čovječe ne ljuti se, Bingo, ali i razne varijante slagalica.

\"\"

Ono po čemu su ove društvene igre posebne jest njihova estetika i nježno pastelne boje, zbog čega će sjajno poslužiti i kao prekrasna dekoracija u baš svakom enterijeru.

\"\"

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"