Kako jednostavno kreirati cozy jesenje trenutke

Miris jeseni koja pleše na povjetarcu, slatkoća bundeve i zvuci suhog lišća…

Jesen je stigla, opojni miris šarenog lišća se širi, temperature su niže, vjetar melodično svira kompoziciju jeseni… Nešto je posebno u razigranosti ovog godišnjeg doba – koje je mnogima omiljeno i savršeno za uživanje…

\"\"

Svojim dolaskom jesen je donijela i mnoge ugodne trenutke… Okruženi smo divnim plodovima u vrtovima, voćnjacima, vinogradima… Velika je preobrazba prirode i bogatstva plodova… Dnevni prizori su idealni i za najinstagramičniju fotografiju, dok su večeri pogodne za ugodno čitanje uz toplu čokoladu ili čaj, dekicu, laganu muziku i lampu – koja je ključna za atmosferu u bilo kojem domu.

U nastavku donosimo nekoliko zanimljivih trendy lampi kojima ćete unijeti toplinu u svaku prostoriju,

Ove sezone posebno se ističu lampe od prirodnih materijala u kombinaciji sa staklom.

Posjeduje eleganciju i jednostavnost koja ju čini savršenom za dnevni boravak – kao funkcionalan i ukrasni dodatak na komodi. U slučaju da želite unaprijediti izgled svoje spavaće sobe, postavite ovu stolnu lampu na svoj noćni ormarić.

\"\"

Skandinavci najbolje razumiju važnost rasvjete, posebno u dugim jesenskim i zimskim noćima.

Nježno svjetlo koje decentno osvjetljava prostor u fokusu je dizajnera i ove godine a još jedan od pomno osmišljenih komada u JYSK ponudi je JULIUS lampa – koja ima postolje od bambusa i jednostavan, laneni abažur.

\"\"

A ukoliko želite postići efekat toplog i dekorativnog svjetla pravi izbor za vas je praktična,  prenosiva baterijska lampa HOGLER– visoka 16 centimetara, koja dolazi sa LED ukrasnom sijalicom.

\"\"

Povratak u prošlost

Moderan stil nije jedina nit vodilja u jesenjem uređenju doma. Fokus je na nesavršenosti, prirodnim materijalima i udobnosti. Tako je poželjan mali povratak u prošlost i uređenje doma sa daškom nostalgije.

Odaberite deku, ukrasni jastučić, tepih ili neki drugi komad namještaja koji će vas podsjetiti na djetinjstvo.

Meka deka u jesenjim tonovima ili od umjetnog krzna kao i ukrasni jastučić sa volanima sigurno će vas oduševiti.

\"\"

\"\"

Jesenje večeri ljepše su u dvoje…

Pripremite romantičnu večeru, a ambijent upotpunite detaljima…Romantični trenuci uz svijeću bit će više nego dobrodošli…

\"\"

\"\"

Kreirajte posebne momente uz pomoću cvjetova ili grana u zagasitim bojama, odnosno narandžastoj, ljubičastoj i rozoj koje su jednostavan i povoljan način da domu dodate malo nježnosti.

Prepustite se jesenjoj čaroliji i uživajte u svakom novom danu s voljenim osobama…