Villa Ukus Tešanj: Luksuzna usluga u srcu industrijske zone

Sa 26 luksuzno opremljenih soba, Villa Ukus nudi nenadmašan odmor u dva povezana hotelska krila: Villa Ukus i Villa Nađa. Ljubazno osoblje, dostupno 24 sata na dan, toplo preporučuje i sadržaje vrhunski opremljenog Fitness & Wellness centra koji se nalazi u sklopu hotela

Piše: Indira Delić

Gradić na razmeđu srednje i sjeveroistočne Bosne i Hercegovine, Tešanj, nudi brojna prirodna bogatstva. Ovaj grad najbolji je primjer uspješne poslovne sredine i jedna je od općina u Federaciji s najmanjim brojem nezaposlenih osoba. Zovu ga bh. čudom, a u industrijskoj zoni na adresi Poslovna Zona Bukva br. 11 nalazi se mala oaza mira, dragulj, kraljevstvo za pauzu od poslovnih obaveza…

\"\" \"\" Idealno je mjesto za putnike namjernike, mjesto je luksuznog odmora i sjajne hrane, Boutique Hotel – Villa Ukus.

\"\"

S 26 luksuzno opremljenih soba, Villa Ukus nudi nenadmašan odmor u dva povezana hotelska krila: Villa Ukus i Villa Nađa. Ljubazno osoblje, dostupno 24 sata na dan, toplo preporučuje i sadržaje vrhunski opremljenog Fitness & Wellness centra koji se nalazi u sklopu hotela.

\"\"

Komfor i luksuz moderno uređenih soba, gastronomska ponuda restorana, po mjeri su svakog gosta koji na svome putovanju želi najbolje za sebe. Boravak u ovom hotelu odvija se poput putovanja na kojem će vas predvoditi ljubazno osoblje.

\"\"

Romantični starinski etno prizori prošarani s modernim ambijentom restorana, uz bogatu gastro ponudu daju fantastičan ugođaj za vrijeme obroka.

Ljeti možete uživati u bašti u kojoj su raspoređeni antikviteti prizori iz života starog Tešnja.

\"\"

Meni je baziran na spoju autentične, tradicionalne bosanske i svjetske kuhinje. Osmišljeni su i posebno pripremljeni kako bi prenijeli viziju prvorazredne gastronomske filozofije, bilo da ste ljubitelj tradicionalne bosanske ili međunarodne kuhinje.

\"\"

Ljubitelji dobre kapljice za sebe pronaći će i odgovarajuće piće iz impresivne vinske karte restorana Ukus.

\"\"

Uživati možete i uz usluge vrhunskog wellness centra, koji je opremljen po najvišim standardima. Multifunkcionalna fitness sala dostupna je svima koji žele unaprijediti fizičko zdravlje i ostati u dobroj formi.

Za sve dodatne informacije i rezervacije kontakt telefon je 032 654-460, web stranica http://www.villaukus.com/